Youtube


Αυτό είναι το προφίλ μου στο Youtube. Έχω ανεβάσει πολλά βίντεο σχετικά με τα μανιτάρια.

http://www.youtube.com/user/bkaounas

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

3η Πανελλήνια Φθινοπωρινή Συνάντηση Μανιταρόφιλων στο Λειβαδίτη Ξάνθης


1 & 2 Νοεμβριου 2008



Αναζήτηση μανιταριών στο μοναδικό δάσος σημύδας της Ελλάδας, αναζήτηση τρούφας με τα τρουφόσκυλα του Παναγιώτη Παναγιωτίδη, σεμινάρια μανιταρογνωσίας, μανιταρόσουπα και μανιταρόπιτα, έκθεση μανιταροφωτογραφίας, ζωντανή μουσική με τους Manitarock. Διοργάνωση: Μανιταρογνωστικός Σύλλογος Ξάνθης

Πληροφορίες: Άγγελος Παπαδημητρίου: 6974 886852


5 σχόλια:

αργυρης είπε...

Μανιταροφιλους βλεπω Βασιλη μανιταρια δε λεπω!!!

bkaounas είπε...

Γεια σου Αργυρη. Φυσικα προκειται για "οικογενειακη φωτογραφια", μιας και ετσι νοιωθουμε. Οι Μανιταροφιλοι δεν ασχολουνται μονο με την συλλογη φαγωσιμων ειδων (στη Ζαγορα ξερουμε 4-5 ειδη), αλλα και την καταγραφη και αλλων ειδων (παλαβων οπως θα ελεγαν οι Ζαγοριανοι), ασχετα αν τρωγονται. Σκοπος μας ειναι η διαδοση της Μυκοφιλιας και ο εμπλουτισμος της λιστας των μανιταριων στην Ελλαδα με καινουρια ειδη τα οποια δεν ξεραμε ως τωρα ΄η δεν τα καταγραφαμε. Οσο για φωτογραφιες οχι ομως αποκλειστικα με μανιταρια, μπορεις να επισκεφθεις το www.manitari.gr, μανιταροευημερις, τις διαφορες ημερομηνιες, για να δεις την πλουσια δραση του Συλλογου.

Κανονικα εσυ θα επρεπε να μας δειξεις κανενα μανιταρακι απο το χωριο για να νοσταλγησουμε λιγο!!!

Κατερίνα Δε.Στα.Πα. είπε...

Όλα τα καλά παιδιά στο βουνό για μανιτάρια;
Μόνο που δεν βλέπω να τρώμε φέτος!
Κανένας δεν βρήκε!
Πολύ ωραίο μπλογκ!
Συγχαρητήρια!
Χάρηκα που το βρήκα!
Συγχαρητήρια γενικώς! Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και Μανιταρόφιλοι!

αργυρης είπε...

Βαιλη βαλε ενα email

bkaounas είπε...

Γεια σου Κατερινα. Χαιρομαι που με ανακαλυψες εσυ που διατηρεις ενα blog για τη Ζαγορα πλουσιο σε θεματα και φωτογραφιες. Στο δικο μου BLOG μπαινω παντα μεσω του Αργυρη για να δω τη καινουριο εχει βαλει. Μαλλον δεν ηξερες που να ψαξεις για μανιταρια γιατι απο πληροφοριες που ειχα απο τον οικογενειακο μου κυκλο, φετος βρηκανε πολλα μανιταρια (καλογαιρακια, λιγοτερα νεραντζακια και ακομα λιγοτερες γουργουλιανες), ειχε να βγαλει τοσα μανιταρια εδω και 5 χρονια περιπου. Το ασχημο ειναι οτι ειχε συμπεσει ο χρονος καρποφοριας τους με την συγκομιδη των μηλων και λιγοι ειναι αυτοι που ξεχιθυκαν στα βουνα και φυσικα καποιοι κυνηγοι που ουτως η αλλως βρισκονται κοντα στο πεδιο δρασης.
Αργυρη το email μου ειναι το bkaounas@yahoo.gr